Tilbud

Skovby SM78 spisebord – massiv hvidolieret eg

Original price was: 21,499.00 kr..Current price is: 16,124.25 kr..

Oplev tidløs elegance og ekstraordinær kvalitet med Skovby SM78 spisebord i hvidolieret eg. Skab et stilfuldt middagsmiljø, der imponerer.

Se i butik

Varenummer (SKU): 5589300813805838 Kategori:

Beskrivelse

Oplev enestående elegance og tidløst design med Skovby SM78 spisebord. Dette smukke bord er fremstillet af massiv hvidolieret eg og er en sand pryd i ethvert hjem.

Inspirationen til SM78 kommer direkte fra Skovbys oprindelige 8-benede bord, hvilket giver det et unikt og karakteristisk udseende. Bordpladen er formet som en ellipse, mens benene er udformet som halve ellipser. Denne harmoniske kombination af former skaber en visuel balance og tilføjer et strejf af elegance til rummet.

Spisebordets ben er diskret placeret i en let skrå vinkel i forhold til hinanden, hvilket skaber en subtil dynamik i designet. Denne intelligente detalje giver bordet et moderne twist uden at gå på kompromis med dets tidløse appel.

Udover sit smukke udseende er Skovby SM78 spisebord også ekstremt funktionelt. Bordet kan nemt udvides med to tillægsplader, der giver rigelig plads til at samle familie og venner omkring bordet. Det massive egemateriale sikrer, at bordet er robust og holdbart, så det kan nydes i mange år fremover.

Giv dit hjem en sublim opgradering med Skovby SM78 spisebord. Dets enestående design og vidunderlige håndværk vil ikke kun imponere dine gæster, men også skabe en stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Tag din spiseoplevelse til nye højder med dette imponerende spisebord fra Skovby.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skovby SM78 spisebord – massiv hvidolieret eg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.