Mest populære sofaer

Populære sofaer

Her på siden kan du finde et udvalg af alle vores populære sofaer, som der er flest der har købt over tiden. Det er alle sofaer som både er af meget høj kvalitet, men det er også samtidig sofaer som ikke koster en bondegård. For at købe en ny sofa til sin stue, kan hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse og netop derfor skal det også være en sofa som kan holde i mange år frem! Du kan finde sofaer fra kun 5.000 kroner og op til 40.000 kroner, så vi tør altså godt garantere dig, at der også er en sofa som passer til dit budget. 

Sofaer i en moderne farve er gået hen og blevet utrolig populært, og det er da hellere ikke uden god grund at du kan finde en farverig sofa i de fleste danske hjem nu til dags. For med en farverig sofa i stuen kan du gøre din indretning komplet og den kan være med til at skabe et helt unikt udtryk i rummet. Har du overvejet en farverig sofa? Så er du kommet til det rette sted, gå på skattejagt i vores udvalg, efter den helt rigtige sofa i en moderne farve. 

En sofa skal ikke blot være et møbel som er placeret i rummet, det er det sted vi alle samles efter aftensmad eller til filmhygge. Men det er også det møbel man lægger allermest mærke til i huset og det ska derfor også være det møbel som man gør mest ud af! For med den helt rette sofa, kan du skabe et helt specielt udtryk i din stue og sofaen kan være det der gør din indretning komplet og som gør at der er en rød tråd igennem rummet.

Se også vores mest solgte sofaer her.

Thy hjørnesofa med chaiselong, 305 x 210, højrevendt

Billige sofaer

En sofa kan hurtigt gå hen og blive et dyrt køb! Men det behøver det nødvendigvis ikke at være, hvis du ved hvor du skal kigge efter din nye sofa. Her på siden kan finde et væld af billige sofaer, som alle er af meget høj kvalitet. Vi er en affiliate side, som tester sofaer og anbefaler dig hvilket sofaer der er gode, så vi konkurrer derfor ikke på pris. Og netop derfor vil du altid kunne finde sofaer til den bedste pris her på siden. Har du brug for flere anbefalinger? Så kan du med fordel gå ind på vores blog og finde et væld af anmeldelser på billige sofaer.

Du tænker måske nu, at en billig sofa ikke er af god kvalitet? Men det er altså ikke tilfældet, alle sofaer du finder her på siden af højeste kvalitet. Vores udvalg er nøje udvalgt, så du kun finder de bedste sofaer til den billigeste pris. Det kan nemlig hurtigt blive en jungle at finde en billig sofa, da der er så mange forskellige hjemmesider der sælger sofaer. Men ved at købe din sofa her hos sofatesten.dk så er du altid garanteret at du har købt den til den billigeste pris!

Mest populære sofaer

Her i indlægget kan du se de sofaer som er mest populære lige nu! Det er et godt udgangspunkt til at finde inspiration til din nye sofa, hvis du er tvivl om hvilken sofa der vil passe hjem til dig? Vi opdatere løbende vores side, med de mest solgte sofaer, så du vil altid kunne finde nye sofaer hver uge! Du kan finde alt lige fra hjørnesofa, chaiselong sofa, lædersofaer og meget mere her i indlægget, så der burde være en sofa som passer perfekt hjem til dig også. 

Hvilket type sofaer kan jeg finde?

Du kan finde de sofaer som der bliver solgt flest af hos os. Vi går hver uge alle ordre igennem og laver en liste med de mest populære sofaer, som du kan finde her. Så det kan altså være alt lige fra hjørnesofa, lædersofa, chaiselong sofa og mange andre. Vi har testet mere end 500 forskellige sofa og nøje udvalg dem her til siden, så vi altid kan garantere dig at du kun kan finde de bedste sofaer både i kvalitet og pris. Se listen herunder med de forskellige typer, du kan finde.

 1. 2 personers sofaer
 2. 3 personers sofaer
 3. Hjørnesofaer
 4. Chaiselong sofaer
 5. Modul sofaer
 6. Lædersofaer
 7. U-sofaer
 8. Sofasæt

Hvilket sofaer er gode?

Det er meget en smags sag, for det kommer rigtigt meget and på hvilken stil du bedst kan lide, og så kommer det også meget and på hvor stor din stue er. Men vi har alligevel valgt, at vælge vores fem favoritter, så hvis du godt kan lide store sofaer, og sofaer i en moderne farve. Så er en af vores favoritter helt klart noget for dig! Det ale vores favoritter har tilfælles er at de er de bedste indenfor deres kategori og så er de billige. Det er sofaer som passer perfekt til store stuer, hvor der er plads til en flot flyder, som man ligger og sidder utrolig godt i.

Se listen med vores favoritter herunder. 

 1. SOFA.dk – Madrid | Chaiselongsofa – Design Selv
 2. SOFA.dk – Copenhagen | U-sofa (polyester) – Antracitgrå
 3. Tampa U-sofa med chaiselong – Venstrevendt i mørkegrå med stålben
 4. Atlanta U-sofa med open-end og chaiselong – okselæder – Venstrevendt
 5. SOFA.dk – Copenhagen |design Selv | U-sofa

Hvilket priser kan jeg finde sofaer i?

Hos sofatesten.dk kan du finde et væld af sofaer til gode priser! Du vil typisk kunne finde sofaer indenfor et væld af kategorier såsom lædersofaer, hjørnesofaer og mange flere. Du vil ofte kunne finde sofaer til priser der ligger mellem 12.000 kr og op til 25.000 kr alt efter hvilken model og størrelse du ønsker. Med andre ord, så er der en sofa til ethvert budget og enhver indretning. Gå på opdagelse i vores store sortiment i dag og find den perfekte sofa til dit hjem.

Herunder har vi samlet et par gode råd til, hvad vi mener er en god sofa.

 1. Den skal være blød
 2. Den skal være robust overfor væsker og skidt
 3. Den skal være flot
 4. Man skal have en god ligge komfort og siddekomfort
 5. Den skal være nem at gøre ren
 6. Man skal kunne tage betrækket af, for at vaske det

Leder du efter en ny seng også? Så kan du med fordel finde inspiration på siden www.drømmesengen.dk