Hjørnesofa

Hjørnesofaer

En hjørnesofa er at finde i de fleste danske hjem nu til dags, og det er da hellere ikke uden grund! For med en hjørnesofa kan du både få meget sofaplads, uden at sofaen fylder alt for meget i rummet. Det kan du fordi en hjørnesofa, skal placeres i hjørnet af et rum og du kan dermed sparer meget gulvplads i rummet. En hjørnesofa er det oplagte valg, hvis i er flere i hjemmet eller hvis i er en familie med børn! En hjørnesofa kan holde til utrolig meget, især hvis du vælger den i læder. Der er dog nogle ting man skal huske i forhold til vedligeholdelse, hvis du vælger en hjørnesofa læder. Hvis du har købt en lædersofa, så skal du huske at behandle den med lædervoks, et par gange om året! Det skal du for at holde den pæn i læderet, men også for at give den en så lang levetid som muligt.

Du kan her på siden finde et væld af moderne og billige hjørnesofa og vi tør godt garantere dig at du også kan finde den hjørnesofa, som passer perfekt til din stue! Du kan hjørnesofaer i mange prisklasser, former og farver, du kan købe en hjørne fra kun 16.000 kroner og op, så der er altså en hjørnesofa til ethvert budget. Hvis du vælger at købe en hjørnesofa fra sofatesten.dk, så har du mulighed for selv at designe den! Du kan altså selv vælge hvor siddepladser der skal være, hvilken farve den skal være i og meget mere. Gå på opdagelse i vores store sortiment af hjørnesofaer i dag og find den helt rigtige til din stue.

Her på siden kan du både finde hjørnesofaer til den lille lejlighed, men også til den store stue. Du kan finde en hjørnesofa med 2 siddepladser, du kan også finde en hjørnesofa med 6 siddepladser, hvor der også er en chaiselong til! Mulighederne er mange og det er næsten kun din fantasi der sætter grænser. 

Se også vors udvalg af 3 personers sofaer her.

Top-line - Kiwi modulsofa - Hjørnesofa med chaiselong

Billige hjørnesofaer

En billig hjørnesofa er til dig som gerne vil udnytte pladsen i stuen allermest! Hjørnesofaer hos Sofatesten.dk er en bestsellere, så du er altså ikke ene om at syntes en hjørnesofa bare er sagen. I vores udvalg af billige hjørnesofaer finder du alle afskygninger. Det gælder både store hjørnesofaer med chaiselong med en masse plads i slænge sig i! Men du kan også sagtens finde den lille hjørnesofa som er det oplagte valg til den lille lejlighed. Bare fordi det er en lille hjørnesofa så for du altså stadig en sofa meget høj kvalitet og en sofa som du sidder utrolig godt i! 

Der kan være mange årsager til at du vælger en hjørnesofa, men først og fremmest er det fordi den giver en afslappende udstråling i stuen og så er det samtidig en større sofa, hvor der er masser af plads til familien eller vennerne. Det er nemlig ofte i sofaen vi mødes til et glas vin eller et brætspil med familien og derfor er det også vigtigt at du både sidder og ligger godt i din nye hjørnesofa.

Hvilket type sofaer kan jeg finde?

Du kan finde de sofaer som der bliver solgt flest af hos os. Vi går hver uge alle ordre igennem og laver en liste med de mest populære sofaer, som du kan finde her. Så det kan altså være alt lige fra hjørnesofa, lædersofa, chaiselong sofa og mange andre. Vi har testet mere end 500 forskellige sofa og nøje udvalg dem her til siden, så vi altid kan garantere dig at du kun kan finde de bedste sofaer både i kvalitet og pris. Se listen herunder med de forskellige typer, du kan finde.

 1. 2 personers sofaer
 2. 3 personers sofaer
 3. Hjørnesofaer
 4. Chaiselong sofaer
 5. Modul sofaer
 6. Lædersofaer
 7. U-sofaer
 8. Sofasæt

Hvilket hjørnesofaer er gode?

Det er meget en smags sag, for det kommer rigtigt meget and på hvilken stil du bedst kan lide, og så kommer det også meget and på hvor stor din stue er. Men vi har alligevel valgt, at vælge vores fem favoritter, så hvis du godt kan lide store sofaer, og sofaer i en moderne farve. Så er en af vores favoritter helt klart noget for dig! Det ale vores favoritter har tilfælles er at de er de bedste indenfor deres kategori og så er de billige. Det er sofaer som passer perfekt til store stuer, hvor der er plads til en flot flyder, som man ligger og sidder utrolig godt i.

Se listen med vores favoritter herunder. 

 1. Madrid | Chaiselongsofa – Design Selv
 2. Barcelona | 2,5-personers Sofa Med Chaiselong (bæredygtigt Stof, Recy)
 3. Barcelona | 3-personers Sofa Med Chaiselong (bomuld/hør) – Grå
 4. Oslo | Chaiselongsofa – Grå – Grå
 5. Copenhagen | U-sofa (polyester) – Lysegrå

Find et stort udvalg af sofaer hos erling-cristensen.dk