Lædersofa

Lædersofaer

En lædersofa er det oplagte valg, hvis du har børn, men også hvis du har dyr. For en lædersofa kan olde til utrolig meget og der er meget lidt du skal gøre for at læderet holder sig flot. Du skal et par gange om året give din lædersofa læderolie for at holde lodret pænt og flot. Med en lædersofa i stuen kan du få din indretning til at være komplet og så din nye lædersofa være med at til at give rummet en helt unikt indretning. For en sofa skal ikke kun være en klods som fylder meget i stuen, vi mener nemlig man skal tænke sin lædersofa med ind i sin indretning. Både fordi du skal se på den rigtig mange år frem, men også fordi at du kan skabe et helt nyt udtryk i rummet. 

Du kan finde et væld af forskellige lædersofa i vores udvalg og vi tør godt love dig at vi helt sikkert også har den lædersofa, som du har ledt efter! Med en lædersofa i stuen kan du slippe for at bekymre dig om ungerne spilder for når du har en sofa i læder, så er det nemt og hurtigt at tørre væske væk. Hvis du derimod vælger en stof sofa, så skal du passe meget på med at spilde i den. Derfor anbefaler vi også at hvis du har børn i hjemmet, så skal du vælge en lædersofa. Både fordi den er utrolig holdbar, men også fordi der ikke vil komme mærker hvis der bliver spildt vand eller saftevand. Det kan nemt tørres af igen. 

Hos Sofatesten.dk mener vi at hele familien skal kunne side i sofaen, og ikke kun sidde de skal kunne sidde dejligt behagligt. Og det kan de med en lædersofa, der er både utrolig meget plads i en lædersofa, og så kan du købe den hjem til din stue billigt. Det er typisk sofaen som vi samles i når dagen er ved at gå på hæld, men det er også der vi hygger os med en film eller et brætspild i weekenden og derfor er det også vigtigt at du vælger en lædersofa med god komfort. Gå på opdagelse i vores store sortiment af lædersofaer og find den model der passer perfekt til din stue.

Se også vores udvalg af modulsofaer her.

 

Betina sofa - 2+3 personers lædersofa

Billige lædersofaer

En lædersofa kan godt gå hen og blive en stor investering, men det man skal have i mente med en lædersofa er, at den også er utrolig holdbar. Den vil holde i rigtig mange år frem og nok det vigtigeste er at den vil holde sig pæn i mange år, med meget lidt vedligeholdelse. Selvom du spilder i din lædersofa, så er der ingen grund til at være bekymret for du kan nemt og hurtigt tørre det væk igen, uden det vil lave pletter. Det behøver faktisk ikke være en dyr fornøjelse at købe en ny lædersofa til stuen, for hvis du vælger at købe din nye sofa hos os, så kan vi garantere dig at du har købt den billigst muligt på markedet og du vil ikke fortryde dit valg på noget tidspunkt.

Hvis du er ude efter en ny lædersofa til din stue, så skal du holde øje med vores side her. Der er ofte lædersofaer på tilbud og finder du den rette model på tilbud, så kan du altså gøre en rigtig god handel. Du kan finde en billig lædersofa i mange størrelser her på siden og vi er sikre på at vi også har den model som passer ind hjemme hos dig. Find din næste lædersofa her på siden og spar rigtig mange penge på din nye sofa.

Hvilket type sofaer kan jeg finde?

Du kan finde de sofaer som der bliver solgt flest af hos os. Vi går hver uge alle ordre igennem og laver en liste med de mest populære sofaer, som du kan finde her. Så det kan altså være alt lige fra hjørnesofa, lædersofa, chaiselong sofa og mange andre. Vi har testet mere end 500 forskellige sofa og nøje udvalg dem her til siden, så vi altid kan garantere dig at du kun kan finde de bedste sofaer både i kvalitet og pris. Se listen herunder med de forskellige typer, du kan finde.

 1. 2 personers sofaer
 2. 3 personers sofaer
 3. Hjørnesofaer
 4. Chaiselong sofaer
 5. Modul sofaer
 6. Lædersofaer
 7. U-sofaer
 8. Sofasæt

Hvilket lædersofaer er gode?

Det er meget en smags sag, for det kommer rigtigt meget and på hvilken stil du bedst kan lide, og så kommer det også meget and på hvor stor din stue er. Men vi har alligevel valgt, at vælge vores fem favoritter, så hvis du godt kan lide store sofaer, og sofaer i en moderne farve. Så er en af vores favoritter helt klart noget for dig! Det ale vores favoritter har tilfælles er at de er de bedste indenfor deres kategori og så er de billige. Det er sofaer som passer perfekt til store stuer, hvor der er plads til en flot flyder, som man ligger og sidder utrolig godt i.

Se listen med vores favoritter herunder. 

 1. Himolla 6902 sofa i sort læder – Justerbar ryg og skammel – 3 pers.
 2. Himolla 6902 sofa i sort læder – Justerbar ryg og skammel – 2 pers.
 3. Wegner GE 290 2-personers lædersofa – Ubehandlet eg
 4. Betina sofa – 2+3 personers lædersofa
 5. Moby chaiselong sofa sort læder – højrevendt

Find et stort udvalg af sofaer hos erling-cristensen.dk