Modulsofa

Modelsofaer 

Modul sofaer er at finde i rigtig mange hjem og det er faktisk en af de mest solgte sofa typer her i Danmark og det er da hellere ikke uden god grund! For med en modulsofa kan du selv sammensætte hvor stor din sofa skal være og du kan placere den i utrolig mange forskellige stillinger. Så vis du har et hjem med runde hjørner eller måske meget små hjørner eller bare har en lille stue? Så er en modulsofa helt klart det oplagte valg for dig. Men det kan også være det oplagte valg hvis du har en stor stue, for du kan helt selv vælge hvor mange moduler din sofa skal indholde og jo flere moduler der er, jo større og flere siddepladser vil der også være! Find din næste modulsofa er på siden i dag.

En modulsofa er faktisk også en billig sofa, du kan købe modulerne hver for sig og spare rigtig mange penge på sofaen. Du kan typisk købe 4 moduler for under 5.000 kroner, så du for altså en ny sofa hjem i stuen for under 5000 kroner, billigere bliver det ikke! Du kan finde et væld af forskellige modulsofaer i vores udvalg og vi udvider hele tiden sortimentet, så vi tør godt love dig at vi helt sikkert også har en modul sofa som vil passe ind hjemme hos dig. Gå på opdagelse i vores store sortiment i dag og find den perfekte modulsofa til din stue!

Hvis du ikke finder en modulsofa, som du syntes vil passe ind hjemme hos dig. Så kan du altså også selv designe din modulsofa! Så kan du helt selv sammensætte farver, størrelser og former. Det er meget smart, da man så selv kan være med til at skabe sin drømmesofa, som passer perfekt ind i rummet og til resten af indretningen. Med en modulsofa i stuen, så kan du nemt og hurtigt slappe af med benene oppe efter en lang arbejdsdag, du sidder rigtig godt og så er der en komfort udenlige.

Se også vores udvalg af chaiselong sofaer her.

SOFA.dk - Helsinki | 2-personers Modulsofa (to Moduler) - Lysegrå

Billige modulsofaer

Du har måske været ude og kigge på sofaer i de kendte butikker og fundet ud af at det godt kan blive en dyr fornøjelse at købe en ny sofa. Men det behøver det altså ikke at være, for hvis du vælger at købe en modulsofa, så kan du købe en hjem til din stue for under 5000 kroner! Nu tænker du måske at du ikke kan få meget sofa for 5000 kroner? Men det kan du altså godt, du kan vælge op til 4 moduler så du altså for fire siddepladser. Men du kan også selv vælge at designe din billige modulsofa og på den måde skabe den modul sofa, som passer perfekt til din indretning. For en modulsofa skal ikke blot være et møbel som står og fylder i stuen, det skal være et møbel som gør di indretning komplet!

Du kan finde et kæmpe udvalg af forskellige moduler, i rigtig mange farver, størrelser og former og vi er sikre på at vi også har den modulsofa som du har ledt efter! Det kan være du bor i en lille lejlighed og ikke har så meget plads i stuen? Så kan en modulsofa være rigtig god, for du kan helt selv vælge hvor stor den skal være alt efter hvor mange moduler du vælger.

Hvilket type sofaer kan jeg finde?

Du kan finde de sofaer som der bliver solgt flest af hos os. Vi går hver uge alle ordre igennem og laver en liste med de mest populære sofaer, som du kan finde her. Så det kan altså være alt lige fra hjørnesofa, lædersofa, chaiselong sofa og mange andre. Vi har testet mere end 500 forskellige sofa og nøje udvalg dem her til siden, så vi altid kan garantere dig at du kun kan finde de bedste sofaer både i kvalitet og pris. Se listen herunder med de forskellige typer, du kan finde.

 1. 2 personers sofaer
 2. 3 personers sofaer
 3. Hjørnesofaer
 4. Chaiselong sofaer
 5. Modul sofaer
 6. Lædersofaer
 7. U-sofaer
 8. Sofasæt

Hvilket modulsofaer er gode?

Det er meget en smags sag, for det kommer rigtigt meget and på hvilken stil du bedst kan lide, og så kommer det også meget and på hvor stor din stue er. Men vi har alligevel valgt, at vælge vores fem favoritter, så hvis du godt kan lide store sofaer, og sofaer i en moderne farve. Så er en af vores favoritter helt klart noget for dig! Det ale vores favoritter har tilfælles er at de er de bedste indenfor deres kategori og så er de billige. Det er sofaer som passer perfekt til store stuer, hvor der er plads til en flot flyder, som man ligger og sidder utrolig godt i.

Se listen med vores favoritter herunder. 

 1. Cane-line Conic 2-pers modulsofa – grå – venstrevendt
 2. Cane-line Conic 2-pers modulsofa – lysegrå- venstrevendt
 3. Top-line – Kiwi modulsofa – Hjørnesofa med chaiselong
 4. New York | Hjørnesofa Med Chaiselong | Fem Moduler (polyester) – Blå
 5. Vienna | Modul Med Arm | Design Selv

Find et stort udvalg af sofaer hos erling-cristensen.dk