Mest solgte sofaer

Mest solgte sofaer

Her i indlægget kan du se de sofaer som er mest solgte lige nu! Det er et godt udgangspunkt til at finde inspiration til din nye sofa, hvis du er tvivl om hvilken sofa der vil passe hjem til dig? Vi opdatere løbende vores side, med de mest solgte sofaer, så du vil altid kunne finde nye sofaer hver uge! Du kan finde alt lige fra hjørnesofa, chaiselong sofa, lædersofaer og meget mere her i indlægget, så der burde være en sofa som passer perfekt hjem til dig også. 

Når du skal købe en ny billig sofa, så er der nogle ting du skal være opmærksom på inden du svinger kortet! Du skal for eksempel være sikker på at din nye sofa, kan være i din stue uden at den tager for meget af pladsen i rummet, for ellers vi det hurtigt komme til at føles trængt inde i rummet. En anden vigtigt ting er helt klart, at finde ud af hvilke farver der vil passe ind i indretningen. For en sofa skal ikke blot være et møbel der står i rummet, det skal være et møbel som man tager med ind i indretningen! 

Sofaen er typisk det sted hvor vi alle samlet, om det er vennerne eller familien, og derfor skal sofaen også være yderst komfortabel og behagelig at opholde sig i over en længere periode. Derfor er det vigtigt at du finder en sofa som ikke er for blød, men hellere ikke for hård! Og det kan godt være en jungle, men der kan du tage udgangspunkt i de mest solgte sofaer, som du kan se herover. Det er typisk de bedste sofaer på markedet lige nu og så kan de købes hjem til din stue billigt!

Top-line - Kiwi modulsofa - Hjørnesofa med chaiselong

Billige sofaer

Hvis du skal til at købe din første sofa, fordi du er flyttet hjemmefra? Så kan du godt få et chok når du ser hvad en sofa egenlig koster. Og det at købe en sofa er da også en dyr fornøjelse, men det er ofte pengene værd at købe den sofa, som man virkelig syntes er pæn og flot. Du kan her hos Sofatesten.dk finde et væld af billige sofaer, som alle har det tilfælles at de er de bedste indenfor deres kategori. Så når du først har købt en sofa, så er det altså også et møbel som kan holde i utrolig mange år! Gå på opdagelse i vores store sortiment af sofaer og se om der ikke skulle være din drømme sofa.

Om du køber en billig sofa i læder eller stof er ikke helt ligemeget, for hvis du vælger en sofa i læder, så vil vi til hver en tid anbefale dig at behandle den med lædervoks et par gange om året. Det skal du gøre for at holde den flot i læderet og for at få den til at holde længere. Vælger du derimod en sofa stof, så vil vi anbefale dig at du for den renset et par gange om året. Vi anbefaler netop at man gør de ting, for at få den til at se pæn og flot ud så langt tid som muligt, for som vi har væretinde på så er det en dyr fornøjelse at købe en sofa.

Hvilket sofaer kan jeg finde?

Du kan finde de sofaer som der bliver solgt flest af hos os. Vi går hver uge alle ordre igennem og laver en liste med de mest populære sofaer, som du kan finde her. Så det kan altså være alt lige fra hjørnesofa, lædersofa, chaiselong sofa og mange andre. Vi har testet mere end 500 forskellige sofa og nøje udvalg dem her til siden, så vi altid kan garantere dig at du kun kan finde de bedste sofaer både i kvalitet og pris.

Hvilket priser kan jeg finde sofaer i?

Hos sofatesten.dk kan du finde et væld af sofaer til gode priser! Du vil typisk kunne finde sofaer indenfor et væld af kategorier såsom lædersofaer, hjørnesofaer og mange flere. Du vil ofte kunne finde sofaer til priser der ligger mellem 12.000 kr og op til 25.000 kr alt efter hvilken model og størrelse du ønsker.

Herunder har vi samlet et par gode råd til, hvad vi mener er en god sofa.

 1. Den skal være blød
 2. Den skal være robust overfor væsker og skidt
 3. Den skal være flot
 4. Man skal have en god ligge komfort og siddekomfort
 5. Den skal være nem at gøre ren
 6. Man skal kunne tage betrækket af, for at vaske det

Hvilke fem sofaer er bedst?

Det kan være et meget svært spørgsmål at besvare, da det ofte kommer and på om du bedst kan lide en blød sofa, eller måske en sofa i en spræl farve. Men vi har alligevel valgt de fem sofaer, som vi syntes er bedst! Det er sofaer som vil passe perfekt ind i et minimalistisk hjem og så er det sofaer som kan holde til noget! Så de vil også være det oplagte valgt for børnefamilier, hvis du spørger os! Se vores fem favoritter herunder.

 1. SOFA.dk – Copenhagen | Hjørnesofa Med Open-end (polyester) – Antracitgrå
 2. SOFA.dk – New York | 2-personers Modulsofa – Lysegrå
 3. Moby chaiselong sofa sort læder – venstrevendt
 4. Celina u-sofa i antracitgrå – Højrevendt – 1 stk. nakkestøtte & træben
 5. SOFA.dk – Madrid | U-sofa – Design Selv

Leder du efter en ny seng også? Så kan du med fordel finde inspiration på siden www.drømmesengen.dk