Sofasæt

Sofa sæt

Har du en stor stue? Eller er du måske lige flyttet i et nyt hus? Så kan det være en fordel at købe et sofa sæt til sin stue. Med et sofa sæt for du for det meste 2 sofaer, det vil ofte være en 2 personers sofa og en 3 personers sofa og der er altså rigtig mange penge at spare ved at købe et sofa sæt. For med et sofa sæt slår du fluer med et smæk, du for to sofaer ofte til en sofas pris! Derfor er det en god ide at overveje om et sofa sæt er noget for dig og din stue. Du kan finde et væld af sofa sæt her på siden og vi udvider hele tiden vores udvalg af sofa sæt, så vi har helt sikkert også det sofa sæt som vil passe perfekt ind i din stue. Ved at købe sit sofa sæt hos os, så sparer du rigtig mange penge og vi kan garantere dig at du ikke kan finde det billigere et andet sted! 

Man ser ofte i danske hjem, at sofa sættet bliver brugt som et samlingspunkt i vores stuer og det er da hellere ikke uden god grund at du kan finde et sofa sæt i utrolig mange danske hjem nu til dags. For med et sofa sæt for du både masser af sidderpladser til dine gæster, men du for også to sofaer som er yderst behagelige at sidde i og så kan du finde dem i et utrolig stort udvalg af designs, så der er noget for enhver smag og enhver indretning. Gå på opdagelse i vores store sortiment af sofa sæt og find lige præcis det sæt som vil passe perfekt ind hjemme i din stue!

Stof eller læder?

Skal man vælge stof? Eller skal man vælge læder til sit sofa sæt? Det er svært at svare på, men der er nogle ting man bør overveje inden man vælger den ene frem for den anden. Hvis du for eksempel har børn i huset, så vil vi til hver en tid anbefale dig at vælge et sofa sæt i læder, og det vil vi fordi læder er meget modstandsdygtig mod væsker, så hvis du barn spilder i det nye sofa sæt så vil der ikke komme pletter og du kan nemt tørre det væk igen. Har du derimod ældre børn eller måske slet ikke børn, så kan du godt vælge et sofa sæt i stof, du skal dog være opmærksom på, at stoffet er meget modtagelig overfor væsker osv, så det kan være svært at holde dem rene. 

Se også vores udvalg af u sofaer her.

Freja sofasæt 3 + 2 pers. sofa + lænestol

Billige sofa sæt

At finde et billigt og godt sofa sæt, kan hurtigt blive en stor udfordring! Men det behøver det ikke at være, så længe du kigger efter sofa sættet det rigtige sted. Du har måske været i gang med at kigge efter et sofa sæt på nettet og har skulle gå flere forskellige hjemmesider igennem, uden at finde en model som du syntes om? Det behøver du ikke længere for du kan finde alle sofa sæt samlet et sted her på sofatesten.dk, så du nemt og hurtigt kan finde lige præcis det sofa sæt som passer ind i din stue. Køb dit sofa sæt her på siden og spår rigtig mange penge. Gå på opdagelse i vores store sortiment af sofa sæt i dag og find hurtigt det sofa sæt, som du bare ikke kan leve uden! 

Det kan godt være svært at indrette sin stue med en stor lædersofa, netop fordi den fylder så meget. Men med et sofa sæt kan hurtigt og nemt flytte rundt på dem og skabe et samlingsted for hele familien, hvor i kan hygge med film eller måske et brætspil. Du kan finde mere end +20 forskellige sofa sæt her på siden og vi er sikre på at vi også har lige nøjagtig det sofa sæt som vil passe perfekt til din stue. Køb dit sofa sæt i dag og spar mange penge.

Hvilket type sofaer kan jeg finde?

Du kan finde de sofaer som der bliver solgt flest af hos os. Vi går hver uge alle ordre igennem og laver en liste med de mest populære sofaer, som du kan finde her. Så det kan altså være alt lige fra hjørnesofa, lædersofa, chaiselong sofa og mange andre. Vi har testet mere end 500 forskellige sofa og nøje udvalg dem her til siden, så vi altid kan garantere dig at du kun kan finde de bedste sofaer både i kvalitet og pris. Se listen herunder med de forskellige typer, du kan finde.

 1. 2 personers sofaer
 2. 3 personers sofaer
 3. Hjørnesofaer
 4. Chaiselong sofaer
 5. Modul sofaer
 6. Lædersofaer
 7. U-sofaer
 8. Sofasæt

Hvilket sofasæt er gode?

Det er meget en smags sag, for det kommer rigtigt meget and på hvilken stil du bedst kan lide, og så kommer det også meget and på hvor stor din stue er. Men vi har alligevel valgt, at vælge vores fem favoritter, så hvis du godt kan lide store sofaer, og sofaer i en moderne farve. Så er en af vores favoritter helt klart noget for dig! Det ale vores favoritter har tilfælles er at de er de bedste indenfor deres kategori og så er de billige. Det er sofaer som passer perfekt til store stuer, hvor der er plads til en flot flyder, som man ligger og sidder utrolig godt i.

Se listen med vores favoritter herunder. 

 1. Barcelona | Sofasæt (fløjl, Ritz) – Grøn
 2. Skalma Congo sofasæt – 2+3 pers. – Sæbebehandlet bøg m. sort læder
 3. Copenhagen | Sofasæt – Læder – Sort
 4. Skalma Asmara sofasæt – 2 + 3 personers – Gråt stof
 5. Freja sofasæt 3 + 2 pers. sofa + lænestol

Find et stort udvalg af sofaer hos erling-cristensen.dk