Tilbud

Selesta sofasæt i sort stof – 2 + 3 pers.

Original price was: 18,848.00 kr..Current price is: 14,136.00 kr..

Skab luksus og komfort i dit hjem med Selesta sofasæt i sort stof. Det stilfulde design og den ekstra polstring gør det til det perfekte valg for den kræsne kunde.

Se i butik

Varenummer (SKU): 5589300203851865 Kategori:

Beskrivelse

Vil du have et sofasæt, som både er smukt og funktionelt? Så er Selesta sofasættet det ideelle valg til dig. Med dens elegante design og praktiske funktioner vil dette sofasæt give dig den perfekte siddekomfort i dit hjem.

Sofasættet består af en 2-personers sofa og en 3-personers sofa og er betrukket med sort stof, som både er stilfuldt og holdbart. Men det er ikke kun udseendet, der tæller – denne sofa har også elektrisk ryg- og fodskammeljustering.

Forestil dig at kunne tilpasse din siddestilling præcis efter din behov med et let tryk på en knap. Du kan nemt læne dig tilbage og slappe af, mens ryglænet og fodskamlen justeres for maksimal komfort. Det er ren luksus, du fortjener.

Kvaliteten af dette sofa sæt går hånd i hånd med komforten. De polstrede sæder og armlæn sikrer, at du kan sidde i timevis uden at føle ubehag. Uanset om du ser tv, læser en bog eller nyder en kop kaffe, vil Selesta sofasættet gøre enhver stund i hjemmet til ren velvære.

Tag imod denne mulighed for at transformere dit hjem med et sofasæt, som ikke kun er moderne, men også praktisk. Gå ikke på kompromis med stil eller komfort – vælg Selesta sofasættet og oplev den ultimative sofaløsning til dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Selesta sofasæt i sort stof – 2 + 3 pers.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.