Tilbud

Manhattan | Modul med arm – 1 seater

Original price was: 9,198.00 kr..Current price is: 4,599.00 kr..

Design og funkltionalitet mødes i vores eksklusive Manhattan 1-seater modul med arm. Oplev ultimativ komfort og stil med dette must-have møbelstykke.

Se i butik

Varenummer (SKU): 5880400193435561 Kategorier: ,

Beskrivelse

Nyd komforten og stilfuldheden med vores Manhattan modulsofa med arm – 1 seater. Dette smukt designede møbel er nøglen til at skabe din drømmesofa.

Med vores modulære koncept kan du skabe den perfekte oase for afslapning og samvær. Den multifunktionelle arm giver støtte og komfort, mens du nyder din yndlingsbog eller ser din foretrukne serie.

Manhattan serien er kendt for sit smarte og moderne design, der passer perfekt ind i ethvert rum. Du kan nemt tilpasse din sofa til dine behov ved at kombinere den med andre moduler fra serien og skabe en unik loungesektion eller hjørnesofa, der er skræddersyet til din stil og plads.

Vores 1 seater modul med arm er perfekt til mindre rum eller som supplement til en eksisterende sofa. Den er tilgængelig i både højre- og venstrehåndsbetjening, så den kan passe perfekt ind i dit rum.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vores Manhattan modulsofa med arm er ingen undtagelse. Den er fremstillet af holdbare og komfortable materialer, der sikrer, at du får glæde af den i mange år fremover.

Giv din stue et æstetisk løft med vores Manhattan modulsofa med arm – 1 seater. Skab dit eget unikke rum, hvor komfort og stil mødes.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Manhattan | Modul med arm – 1 seater”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.