Georg Jensen jul 2022 – Ornament – Kræmmerhus – Palladium

139.00 kr.

Gør din juleudsmykning unik med dette eksklusive Georg Jensen ornament i kræmmerhus-design. Skab magi på træet med den ikoniske elegance af palladium.

Se i butik

Varenummer (SKU): 5589300382991818 Kategori:

Beskrivelse

Et kærkommen symbol på juleglæde og tradition, præsenterer Georg Jensen jul 2022 – Ornament – Kræmmerhus – Palladium et elegant og tidløst design, der vil skabe et enestående touch af festlighed i dit hjem.

Dette fortryllende ornament er skabt i en sublim palladiumfærdig, hvilket tilføjer en glødende elegance til dine juleudsmykninger. Den finurlige form på kræmmerhuset emmer af nostalgisk charme og vækker minder om hyggelige julenætter og uskyldige glæder.

Hængt op på den medfølgende kæde, svæver dette ornament let som en fjer og tilføjer en ekstra dimension til dit juletræ eller dekorationsdisplay. Det vil med garanti tiltrække beundrende blikke og starte samtaler om den skønhed, der findes i detaljerne.

Designet af den talentfulde Sanne Lund Traberg, bygger dette ornament på inspirerede barndomsminder, der har formet hendes kreative vision. Hendes dygtighed og passion for at skabe forbløffende kunst får ornamentet til at skinne med autenticitet og ægthed.

Sælg genstanden for 2022-julekollektionen fra Georg Jensen med stolthed og tillid, velvidende at hver eneste detalje har været nøje gennemtænkt og udført med den højeste kvalitet. Giv dine kunder mulighed for at tilføje noget ekstraordinært til deres juleudsmykning og skab en magisk atmosfære, der vil vare ved gennem hele sæsonen.

Der er noget helt særligt ved at samle på smukke og mindeværdige juleornamenter, og Georg Jensen jul 2022 – Ornament – Kræmmerhus – Palladium vil helt sikkert være en perle i enhver samling. Giv dine kunder æren af at eje et stykke julemagi, der vil bringe glæde og lykke år efter år.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Georg Jensen jul 2022 – Ornament – Kræmmerhus – Palladium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.