Tilbud

Andersen Furniture C1 sofabord m. lamiant 102 x 90 x H45 cm.

5,962.50 kr.

Skab en stilfuld atmosfære med dette moderne C1 sofabord fra Andersen Furniture. Det lamineret træ og elegante design vil få dit hjem til at skille sig ud.

Se i butik

Varenummer (SKU): 5589300587508573 Kategori:

Beskrivelse

Inviter naturen ind i dit hjem med Andersen Furniture C1 sofabordet. Dette sofaborde er ikke bare en praktisk og stilfuld tilføjelse til dit hjem, det er også et bord med personlighed og karakter.

Med en kombination af forskellige træsorter og laminatfarver får du et sofabord, der skiller sig ud fra mængden og tilføjer et unikt præg til din indretning. Udtrykket bliver elegant og moderne, uden at gå på kompromis med funktionalitet.

Den laminatbordplade giver en glat og holdbar overflade, der er nem at vedligeholde. Du kan trygt sætte din kaffe, glas eller bøger på bordet uden bekymringer. Det er et bord, der er skabt til at blive brugt og elsket i mange år fremover.

Med dimensionerne 102 x 90 x H45 cm passer dette sofabord perfekt ind i de fleste stueindretninger. Det er rummeligt nok til at have alle dine favoritter lige ved hånden, men stadigvæk kompakt nok til ikke at fylde for meget.

Giv dit hjem et strejf af elegance og naturlig skønhed med Andersen Furniture C1 sofabordet. Det er mere end bare et bord – det er et kunstværk, der vil glæde dig hver dag. Så sæt dig til rette, tag en pause og nyd øjeblikket sammen med dette fantastiske sofabord.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Andersen Furniture C1 sofabord m. lamiant 102 x 90 x H45 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.