Udgivet i Skriv en kommentar

Tampa sofa 

Tampa sofa er en stilfuld og komfortabel tilføjelse til ethvert hjem. Med et moderne design er denne sofa perfekt til ethvert opholdsrum. Sovesofaen er fremstillet af materialer af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at den vil holde længe. Desuden vil den moderne stil tilføje et ekstra lag af raffinement til dit hjem.                               

Tampa-sofaen er et komfortabelt og stilfuldt valg til stuen. Sofaen er fremstillet af et slidstærkt, men komfortabelt stof og har et stilfuldt, moderne design. Sofaen er også nem at rengøre, hvilket gør den til et godt valg til ethvert hjem.

Utrolig lækker u-sofa i moderne design, som passer smukt ind i den nordiske indretning. Tampa sofaen findes i 3 udformninger 

– Tampa sofa  
– Tampa XL sofa 
– Tampa U-sofa 

Denne Tampa sofa har en perfekt størrelse til den store stue, hvor der er plads til hele familien. De fire pyntepuder medfølger. Sofaen er her oprettet i stofgruppe 1 i farverne Inari 91 & 96 – lysegrå og mørkegrå.

Produktinformation

ProdukttypeTampa u-sofa med chaiselong
FarveLys grå / Mørk grå
BetrækPolyester og stålben
Siddedybde (cm)68
Siddehøjde (cm)40
Dybde (cm)175
Længde (cm)370

Derfor anbefaler vi en Tampa sofa                         

Vi anbefaler denne Tampa sofa på grund af det behagelige stof, det stilfulde design og den overkommelige pris.              

Den er komfortabel og alsidig og kan bruges til mange forskellige formål. Uanset om du leder efter et behageligt sted at sidde og slappe af, eller om du bare kort har brug for at lægge fødderne op og tage en pause, så er Tampa sofaen perfekt til dig.

Hvis du er på udkig efter et behageligt sted at slappe af, skal du vælge Tampa sofaen. Dette møbel er perfekt til ethvert rum i dit hjem, og det bløde, behagelige stof vil få dig til at føle dig hjemme. Desuden gør dens alsidige design den til et godt valg til alle omgivelser – uanset om du slapper af i din stue eller bruger den som en ekstra siddeplads i dit soveværelse. Hvis du er klar til at tilføje noget komfort til dit hjem, så overvej at købe en Tampa sofa.

Se hele udvalget af sofaer her.

Find alt til hjemmet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.