Udgivet i Skriv en kommentar

Nevada sofasæt

Leder du efter en komfortabel og stilfuld måde at tilføje en tredje person til dit hjem på? Se ikke længere end til sofaen Nevada Denne model er perfekt til større familier, der ønsker at nyde flere aktiviteter i ét rum, eller til par, der ønsker at få deres hjem til at føles mere som en zone for romantik.

Med sit store og komfortable design kan denne sofa nemt rumme op til 3 personer. Og med dens hurtige leveringstid behøver du ikke vente længe, før du kan nyde din nye Nevada 3 + 2,5 personers sofa!

Sofasættet består af én 2,5 pers. og én 3 pers. sofa. Begge sofaer har sædehynder med koldskumsfyld og ryghynder med latexfyld, dette giver tilsammen en sofa, som har en lang levetid og som samtidig er super komfortabel at benytte. 

Produktinformation

ProdukttypeNevada Sofasæt
FarveSort 
BetrækLæder
Antal personer5 pladser
Længde (cm) – 2,5 personers188 
Længde (cm) – 3 personers 224
Pris:21.999,00 kr

Derfor anbefaler vi en sofa Nevada

Sofa Nevada 3 + 2,5 personers sofa er et godt valg for dig og dine venner, når I ønsker at nyde flere aktiviteter i ét rum. Desuden giver det ekstra sæde dig et sted at hvile fødderne, mens du ser din yndlingsserie eller -film.    

Sofa Nevada 3 + 2,5 personers sofa er meget komfortabel, fordi den har mange hynder. Sofaen er også meget nem at rengøre, fordi den har et aftageligt betræk.                                     

En stor fordel ved en sofa med plads til 3 personer + 2,5 er, at den er alsidig. Uanset om du har brug for en tredje person til at sidde på kanten af sofaen, eller om du har brug for ekstra plads til at strække dig ud, kan denne type sofa rumme dig. Desuden er denne sofa med plads til tre personer perfekt til mindre boligarealer.                                           

Denne sofa er et godt valg for alle, der leder efter en komfortabel og billig sofa. Den er også meget nem at samle, hvilket er et plus.

Sofa Nevada 3 + 2,5 personers sofa er en komfortabel og billig løsning til det lille opholdsrum eller den større stue. Derudover er Sofa Nevada 3 + 2,5 person overkommelig og nem at samle, hvilket gør den til et godt valg for dem på et budget.

Se hele udvalget af sofasæt her.

Find alt til dit hjem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.