Udgivet i Skriv en kommentar

Hvordan rengør man en sofa uden kemikalier?

sofa

Har du nogensinde været nødt til at rengøre en sofa med kemikalier? Hvis ja, er du ikke den eneste. Mange mennesker bryder sig ikke om lugten og det rod, som disse rengøringsmidler skaber.

Uanset om dit hus er rodet efter vinterens ophobning eller bare har brug for en god skrubning for at slippe af med pollen og snavs, er der mange måder at rengøre ting på uden at ty til skrappe kemikalier. I denne artikel lærer vi dig, hvordan du rengør en sofa med blot vand og en klud!

Så du har en sofa på gulvet i din stue, og du ved ikke, hvad du skal gøre ved den! Heldigvis for dig er der et par hurtige og nemme måder at rengøre en sofa med en støvsuger på.

Den første og mest almindelige måde at rengøre en sofa med en støvsuger på er at bruge slangetilbehøret. Du skal blot placere slangen over det beskidte område, tænde for støvsugeren og vente et par minutter, indtil sofaen bliver ren.

Du kan også bruge:

– Mildt rengøringsmiddel, der er sikkert for polstring

– Svampe eller klude

– Polering af sofaer

– Støvmoppe

Hvis du leder efter en naturlig måde at rengøre din sofa på, er borax en god mulighed. Alt du behøver er en lille smule pulver og vand, og du kan slippe af med snavs, støv og pletter på din sofa.

Find en ny sofa her.

Borax er også en god måde at slippe af med bakterier på, så det er perfekt til at fjerne spild eller hvis du har kæledyr. Du skal blot blande borax med nok vand til at lave en pasta og påføre den på pletten. Lad det sidde i et par minutter, og rengør derefter området med en tør klud. Din sofa vil være ren og frisk og se frisk ud!

Dæk derefter sofaen med et stort stykke plastfolie. Påfør rengøringsmidlet på en klud eller svamp, og skrub kanten af sofaen. Arbejd i små cirkler, indtil sofaen er ren. Lad sofaen tørre, før du dækker den igen med plastfolie for at beskytte den.

Find din næste sofa herunder:

  1. 2 personers sofaer
  2. 3 personers sofaer
  3. Hjørnesofaer
  4. Chaiselong sofaer
  5. Modul sofaer
  6. Lædersofaer
  7. U-sofaer
  8. Sofasæt
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.