Top 8 sofaer

Når det kommer til at vælge en ny sofa, så kan der være utrolig mange spørgsmål. De typiske spørgsmål man har er?

  1. Skal det være en hjørnesofa, modulsofa, chaiselong sofa, sofa sæt eller en u sofa?
  2. Hvilken farve skal sofaen have?
  3. Hvor stor skal sofaen være?

Det første du skal overveje når du skal have ny sofa, er hvor i rummet den skal placeres. Det er nemlig rummet der bestemmer hvilke type sofa du har plads til, og hvor i rummet den bør stå.

Har du et stort rum, som både har en stue og køkkenalrum funktion bør du overveje at få en fritstående sofa, som ligesom adskiller rummet. På denne måde får du let og elegant en fin tråd mellem stue og køkken, og man er derfor ikke i tvivl om hvor afgrænsning på stue og køkken går.

Har du derimod en lille stue er det en god ide at vælge en let sofa på høje ben. Her kan du eventuelt sammensætte sofaen med en lækker lænestol eller en puf, så du har mulighed for ekstra siddepladser når der kommer gæster.

En anden ting som er en god ide at overveje inden du køber sofa, er i forhold til lysindfaldet i stuen, så du ikke bliver generet af sollyset når du sidder i sofaen. Derudover kan sollyset også få betrækket på sofaen til at falme, så hvis det er muligt, så undgå at placere sofaen et sted hvor den får direkte sollys.

I denne sofaguide, er der heldigvis hjælp at hente, vi præsentere dig for 10 mulige sofaer, som vi har testet og som vi helt klart kan anbefale som din nye sofa. 

Det er ikke i alle hjem, at man har en stor stue. Faktisk har mange en lidt mindre stue, og det kan være vanskeligt at forestille sig, hvordan man bedst muligt laver indretning af en lille stue. Mange har en forestilling om, at stuen skal være et hyggeligt og imødekommende sted, hvor familie og venner kan samles. Desværre kan en lille stue godt komme til at virke lidt trang. Har du en lille stue, så har vi også givet dig vores anbefalinger til en god sofa, som passer ind i en lille stue.

Se alle sofaer på tilbud hos sofa.dk her.

1. Barcelona - 3 personers sofa

1 2 » Sofatesten

Ønsker du en flot og elegant sofa, som helt klart vil gøre noget unikt for din indretning, så vil vi anbefale dig denne lækre 3 personers sofa, som er lavet i et lækkert stof materiale. 

Denne sofa er det nærmeste, du nogensinde kommer på en seng i stuen. Uden den går på kompromis med designet selvfølgelig. Barcelona er dyb og lav. Med andre ord en rendyrket flyder. Chaiselongen er så bred, at der snildt kan ligge to ved siden af hinanden.

Med denne 3 personers sofa, vil dine gæster misunde dig, og spørge dig hvor du har købt din smukke sofa henne. 

2. Copenhagen - 2 personers sofa

2 » Sofatesten

Her er en klassisk sofa, der alligevel skiller sig ud fra mængden med sin “dobbelte” siddepude. Benene er i krom.
Men denne sofa er ikke bare design. Puderne er fyldt med PU-skum, der gør den utroligt formstabil og sikrer en upåklagelig komfort.

Så døjer du måske lidt ryggen? Så er denne sofa helt klart en vi vil anbefale til dig, den har en rigtig god siddehøjde og så har den en høj ryg. Det er de 2 klassiske fejl man begår når man køber en ny sofa. Med en høj ryg, er du sikker på den vil matche til de fleste af dine gæster. 

3. Manhatten - 3 personers sofa

3 » Sofatesten

Manhattan er en dejlig flyder: Lav, dyb og og lige til at smide sig i. Den er en del af vores familie af fleksible modulsofaer med mulighed for et utal af kombinationer. Den består af fire moduler: Modul med arm, to midtermoduler og chaiselong.

Denne sofa er bygge til den store familie, som bruger timer sammen foran fjernsynet. I denne sofa er der plads til alle familie medlemmerne og i vil alle sidde fantastisk! Du kan kombinere denne sofa på utrolig mange måder, så hvis du gerne vil ændre lidt i din indretning, så kan du altså bygge sofaen om, så den for et helt andet udtryk og form.

4. Copenhagen - 2 personers sofa

4 » Sofatesten

I vores Copenhagen-serie har det ellers klassiske udseende fået et moderne twist med den dobbelt siddepude og ben i krom. Er det et godt, gammeldags sofa sæt, du er ude efter, så se Copenhagen som 3-personers sofa.

Denne sofa er som skabt til den lille lejlighed, hvor der måske ikke er en kæmpe stue, men hvor man stadig ønsker en rigtig god siddekomfort og hygge område. Du for en rigtig flot og minimalistisk sofa her, for ikke særlig mange penge. Den er perfekt til den studerende eller til den som lige er flyttet hjemmefra og skal til at skabe sit eget første hjem.

5. Berlin - sofa sæt

Denne sofa er meget fast i skummet, og siddekomforten er i top. Designet er strømlinet og let. Sofaens ramme og siddepude er integreret på smukkeste vis, og det giver et meget enkelt udtryk. Berlin er en stabil og robust sofa med et forholdsvis lavt ryglæn. 

Dette sofa sæt er som lavet til den store flotte stue, hvor der er højt til loftet og en minimalistisk stil! Dette sofa sæt har et utrolig lækkert og enkelt udtryk, som går at sofa sættet passer ind i de fleste indretninger. Du har en rigtig god siddekomfort, fordi sidde højden i denne sofa er perfekt. 

6. Barcelona - 2 personers sofa

pink sofa

Denne sofa er det nærmeste, du nogensinde kommer på en seng i stuen. Uden den går på kompromis med designet selvfølgelig. Barcelona er dyb og lav. Med andre ord en rendyrket flyder. Chaiselongen er så bred, at der snildt kan ligge to ved siden af hinanden. 

Med denne sofa kan du gøre klart for dine gæster at det er en kvinde der bor her. Du skal have en unik indretning for at få den til at passe in, men når du for den til at passe ind i indretningen, så gør den det virkelig også godt! Det. er utrolig god sofa at sidde og lægge i, og så kan du købe den til en pris hvor alle kan være med.

7. Hamburg - Stor hjørnesofa

7 » Sofatesten

Vil du ikke gå ned på størrelse og plads, når du køber sofa? I så fald er dette sofaen for dig. Det er en stor hjørnesofa, hvor det ikke bliver et problem at finde plads til hele familien. Den store sofa måler hele 342 cm i bredden, hvilket vidner om, at der skal være plads til en masse familie medlemmer!

Med denne hjørnesofa vil du have plads til masser af gæster, og de vil samtidig ikke tage hjem, fordi man sidder så utrolig godt i denne fast hjørnesofa. Den koster hellere ikke så meget som man skulle tro, den kan købes til en pris som. de fleste kan være med på. Hvis du vælger denne hjørnesofa til dit hjem, så skal du være sikker på at din stue har en vis størrelse, eller vil sofaen få din stue til at se lille og smal ud.

8. Madrid - Luksus sofaen

Madrid er en moderne og tjekket sofa med siddekomforten i top. Denne U-sofa kan også betragtes som en hjørnesofa med chaiselong og open-end. Uden diskussion er det, at det er en sofa med plads til hele familien, men som samtidig har mere luft omkring sig. 

Med denne luksus sofa, vil du il hver en tid imponere dine gæster, de vil få en god siddekomfort og så vil den pryde dit hjem helt utroligt med sit smukke enkelt design. Den ligger. iden dyre ende, når det kommer til prisen, men det er også en sofa som vil holde i utrolig mange år frem.