Ugens hotteste sofaer

Ugens hotteste sofaer

Her på siden kan du finde de otte sofaer, som vi har valgt ud til at være ugens hotteste sofaer! Det er sofaer af meget høj kvalitet, til rigtig gode priser. Det alle ugens hotteste sofaer har tilfælles, er at de er de bedste indenfor deres kategori denne uge. Du vil kunne finde 8 nye sofaer i næste uge, så du altid kan få et nemt overblik over hvilke otte sofaer vi syntes er de bedste! Måske har du lige købt et hus? Eller måske er du flyttet ind i en ny lejlighed? Uanset hvad så skal du helt klart have en ny billig sofa til dit hjem, og det kan du finde her på siden.

En sofa er nemlig ikke blot en sofa, det er det møbel som vores gæster ligger mærke til som det første og så er det et møbel, som virkelig kan gøre noget fantastisk for din indretning. For ved at tænke din sofa med ind i din indretning, så for du gjort den en del af indretningen og det kan gøre utrolig meget for udtrykket i rummet. Hvis du blot vælger en sofa, som ikke rigtig passer ind i rummet, så vil du hurtigt kunne se at det vil virke som om sofaen blot er en klump i rummet som fylder meget! Men ved at tænke i farver og hvad der vil passe til resten af rummet, så kan du gøre sådan at sofaen bliver en del af det og så vil det ligepludselig virke som et møbel du ikke kunne undvære i rummet! Gå på opdagelse i vores store sortiment af sofaer i dag og find den perfekte til din stue.

 

Himolla 6902 sofa i sort læder - Justerbar ryg og skammel - 2 pers.

Hvilke sofaer er gode?

Det er meget en smag sag, og det kommer også meget and på hvor stor din stue er og hvilken indretning du har i hjemmet. Men vi har alligevel valgt at vælge vores fem favoritter, fra denne uges hottestes sofaer. Vi har valgt vores favoritter ud fra 3 regler, sofaen skal være billig, i høj kvalitet og skal kunne købs i flere forskellige farver. Hvis din nye sofa skal indholde en af disse ting eller flere, så burde du se vores valg! Se vores favoritter herunder. 

 1. Top-line – Atlanta U-sofa – Lysegrå – højrevendt
 2. Atlanta U-sofa med open-end og chaiselong – 100% okselæder – Højrevendt
 3. Atlanta U-sofa med open-end og chaiselong – okselæder – Højrevendt inkl. 1 nakkestøtte
 4. Pan U-sofa med chaiselong og open-end – Mørkegrå – Flere varianter
 5. Atlanta U-sofa med open-end og chaiselong – Lysegrå – Flere varinater

Hvilke type sofaer kan jeg finde?

Du kan finde et væld af forskellige type sofaer her hos sofatesten.dk og vi udvider hele tiden vores sortiment, så vi tør godt love dig at du også kan finde din nye sofa her på siden til billige penge. Husk at måle op i din stue, hvor meget plads du har til din nye sofa inden du køber en, så du ikke kommer hjem med en billig sofa i en forkert størrelse. Se listen herunder med hvilke type sofaer du kan finde.

 1. 2 personers sofaer
 2. 3 personers sofaer
 3. Hjørnesofa
 4. Chaiselong sofa
 5. Modul sofa
 6. Læder sofa
 7. U-sofa
 8. Sofasæt

Find den perfekte sofa

Så er du kommet det helt rette sted hen, her i indlægget kan du finde ugens hotteste sofaer i denne uge. Hver uge finder vi de flotteste, hotteste og fedeste sofaer og opdatere dette indlæg, så du hver uge kan finde nye sofaer som vi anbefaler. Når det kommer til at købe en ny sofa, så kan det være en meget svær beslutning. Det er nemlig i sofaen som vi samles, når vi skal hygge med venner, veninder eller familliemedlemmer og når du selv skal slappe af efter en lang dag på arbejde. Så derfor skal du selvfølgelig overveje dit valg grundigt, så du for en sofa hjem til dig som du både kan bruge i mange år frem, men som også pynter dit hjem og du er glad for. Udvalget af sofaer online er kæmpe, og det kan derfor være svært at vælge hvilken der er gode og hvilke der er gode, som samtidig har en god pris. Muligheder er mange, skal sofaen være uden ben, en blød sofa eller måske en fast sofa? For at gøre din beslutning lidt nemmere har vi her samlet 3 sofaer som vi har testes og som er super gode!

6 ting der gør en sofa god

 1. Den skal være blød
 2. Den skal være holdbar
 3. Den skal være billig
 4. Den skal være flot
 5. Den skal have en god siddedybde
 6. Den skal være i et godt kvalitets stof

Hvilke funktioner skal din sofa have?

En af de vigtigeste ting inden du køber en ny sofa, er at du skal overveje hvilke funktioner din nye sofa skal have. Er i en stor børnefamilie, som har brug for meget sofaplads? eller skal du have en rigtig flyder, hvor du kan smide benene op efter en lang hård dag på arbejdet? Hvis det er nogle af de funktioner du ønsker, så vil vi anbefale dig at kigge efter en stor og blød sofa. Bløde hynder er vejen frem til en rigtig god blød sofa, som man sidder rigtig godt i. Hvis du tænker at din sofa skal bruges mere til siddefunktioner, så skal du gå efter en sofa med faste hynder, de har typisk bedre siddefunktion. Siddedybden på en sofa kan variere rigtig meget, vi anbefaler derfor du overvejer hvor ret din ryg skal sidde når du sidder i sofaen. Hvis. du gerne vil sidde helt oprejst, vil vi anbefale dig at gå efter en sofa som ikke er så dyb, og har. en høj ryg. 

Se også vores mest solgte sofaer.

Find også et stort udvalg af senge hos drømmesengen.dk