Ugens 3 hotteste sofaer

Leder du efter en ny sofa til dit nye hjem?

Så er du kommet det helt rette sted hen, vi har her samlet de 3 hotteste sofaer i denne uge. Hver uge finder vi de 3 flotteste, hotteste og fedeste sofaer og opdatere dette indlæg, så du hver uge kan finde 3 nye sofaer som vi anbefaler. Når det kommer til at købe en ny sofa, så kan det være en meget svær beslutning. Det er nemlig i sofaen som vi samles, når vi skal hygge med venner, veninder eller familliemedlemmer og når du selv skal slappe af efter en lang dag på arbejde. Så derfor skal du selvfølgelig overveje dit valg grundigt, så du for en sofa hjem til dig som du både kan bruge i mange år frem, men som også pynter dit hjem og du er glad for. Udvalget af sofaer online er kæmpe, og det kan derfor være svært at vælge hvilken der er gode og hvilke der er gode, som samtidig har en god pris. Muligheder er mange, skal sofaen være uden ben, en blød sofa eller måske en fast sofa? For at gøre din beslutning lidt nemmere har vi her samlet 3 sofaer som vi har testes og som er super gode!

6 ting der gør en sofa god

  1. Den skal være blød
  2. Den skal være holdbar
  3. Den skal være billig
  4. Den skal være flot
  5. Den skal have en god siddedybde
  6. Den skal være i et godt kvalitets stof

Hvilke funktioner skal din sofa have?

En af de vigtigeste ting inden du køber en ny sofa, er at du skal overveje hvilke funktioner din nye sofa skal have. Er i en stor børnefamilie, som har brug for meget sofaplads? eller skal du have en rigtig flyder, hvor du kan smide benene op efter en lang hård dag på arbejdet? Hvis det er nogle af de funktioner du ønsker, så vil vi anbefale dig at kigge efter en stor og blød sofa. Bløde hynder er vejen frem til en rigtig god blød sofa, som man sidder rigtig godt i. Hvis du tænker at din sofa skal bruges mere til siddefunktioner, så skal du gå efter en sofa med faste hynder, de har typisk bedre siddefunktion. Siddedybden på en sofa kan variere rigtig meget, vi anbefaler derfor du overvejer hvor ret din ryg skal sidde når du sidder i sofaen. Hvis. du gerne vil sidde helt oprejst, vil vi anbefale dig at gå efter en sofa som ikke er så dyb, og har. en høj ryg. 

Hvilket stof, ben og design?

Nu er sofaen endelig valgt, så nu kommer det svære valg angående stof, læder, farve, ben og design? Er du den klassiske type som er til rene linjer, og minimalistiske farve? Eller er du den mere spontane og modige type, som er klar til at kaste lidt kulør på indretningen? Bor du meget stilrent, med få farver i hjemmet, vil en farvet sofa måske skabe lidt liv og personlighed i hjemmet.Er dit hjem derimod udsmykket med flotte farve og mange genstande vil en grå sofa skabe ro for øjet og give indretningen et mere roligt og afbalanceret udtryk. Stof eller læder? Overvej hvad der passer bedst til din stil og indretning. Vi har et kæmpe udvalg af stofsofaer i forskellige farver og materialer, hvilket gør en stofsofa til det rigtige valg for mange.

Vi har 6 forskellige lædertyper her hos sofatesten. Er du i tvivl om hvilken lædertype der er det rigtige valg for dig, kan du læse mere om de forskellige lædertyper i vores tidligere blogindlæg ”Hvilken lædertype skal man vælge?”.

På mange af vores sofaer har du slev mulighed for at lave lige nøjagtig det design som passer bedst til dig og din bolig. Her har du selv mulighed for at vælge stoftype og farve, så drømmesofaen bliver præcis som du ønsker.

Udover selv at vælge stoftype og farve på din sofa, har du også selv mulighed for at vælge ben til din sofa. Vi har 4 forskellige typer ben egetræ, sort træ,  sort metal eller kron ben.

Se vores mest populære sofaer her.

Find mange flere sofaer hos sofa.dk

  1. Oslo Chaiselong sofa i orange

    Denne fantastiske oslo sofa kan fåes i hele 5 forskellige farver og med eller uden ben. Du kan også selv vælge om sofaen skal være højre eller venstre vendt, så du har altså god mulighed for at “designe” den så den passer perfekt hjem til dit hjem!  Vi har valgt oslo sofaen som nummer 1, fordi den har utrolig mange gode egneskaber. En af de bedste egenskaber denne sofa har, er at den er ikke for blød men hellere ikke for hård, så du har virkelig en rigtig god siddestilling eller liggestilling, når du slasker på den. En anden rigtig god egenskab er at hvis du har børn, så kender du nok at sofaen hurtigt kan blive beskidt af diverse spildte madvare. Men denne sofa er lavet i et stof, som ikke suger alle disse madvare og væsker til sig, så der skal altså meget til før den for mærker. Den koster 20.998 kr lige nu.

2. Barcelona 2 personers sofa

Denne barcelona 2 personers sofa, er nok en af de fedeste og flotteste sofaer som vi har i vores udvalg! Denne sofa er nok det nærmeste, du nogensinde kommer på en seng i stuen. Uden den går på kompromis med designet selvfølgelig. Barcelona er dyb og lav. Med andre ord en rendyrket flyder. Chaiselongen er så bred, at der snildt kan ligge to ved siden af hinanden på en gang. Sofaen er igen lavet i et stof, så du ikke behøver at være bekrymret hvis ungerne spilder lidt der på, sofaen er nemlig lavet ud af samme stof som nr 1 på listen, et stof som ikke suger alt væske osv til sig. Derudover er det en meget blød sofa, så hvis du døjer med ryggen, så ville denne sofa være en oplagt mulighed at prøve for dig. Den koster 19.998 kroner lige nu.

3. Copenhagen lædersofa

Med ægte læder har du er sofa med plads til hele familien, men da den er med open-end fylder den lidt mindre i rummet end en almindelig hjørnesofa.Vi har den både i en højrevendt- og venstrevendt udgave. Denne lædersofa er den perfekte til dig som ønsker en sofa, der virkelig er svær at lave pletter eller mærker i. En lædersofa er den perfekte sofa til den travle familie, hvor ungerne måske spiser morgenmad i sofaen om morgen og nogle gange kan komme til at spilde. Den koster lige 25.998 kr.